• Dječji šatori za igru

Dječji šatori za igru

Djeca vole šatore i to ne nužno samo kad idu na kampiranje. Oni jednostavno vole imati svoj prostor gdje se mogu zavući i izgubiti u vlastitom svijetu mašte. Sigurno smo svi kao mali radili svoje vrste utvrda čijih smo samo mi bili gospodari, a bilo što nam je moglo poslužiti u tu svrhu, pa čak i stolovi prekriveni dekom ili plahtom ako već nismo mogli imati pravi šator, gdje smo se mogli neometano igrati znajući da nas nitko drugi ne može vidjeti.

Dakle, ono što mi pokušavamo reći je da su šatori vrlo zabavni kad su u pitanju djeca i da bi svatko od njih sigurno htio imati jedan u svojoj sobi. To ne moraju nužno biti šatori koji se koriste kad idete na kampiranje. U stvari, bolje je ne koristiti iste jer slabo propuštaju zrak pa kad se zatvore unutra može biti zagušljivo. Zato bi bilo zgodno da sami napravite vlastiti, a pri tome vam mogu pomoći i budući gospodari.

Struktura je simbolična, u obliku krova ili piramide koja je najlakša za napraviti. Ne moraju biti veliki niti složenog dizajna, kako bi ih mogli lako rastaviti ako je to potrebno. Osim u dječjim sobama možete ih postaviti bilo gdje gdje imate slobodni kutak, u dnevnom boravku ako želite imati mališana na oku dok se igra ili u dvorištu ako to dopuštaju vremenski uvjeti.

Što se tiče dekoracije to prepustite svojoj djeci. Neka ga ukrase kako god ona to žele, a ako želite da im bude što udobnije možete na pod staviti deku ili jastuke pa čak i božićne lampice kako ne bi bilo premračno unutra ako se šator može zatvoriti.

Šatori su vrlo ugodni i djeca će se osjećati sigurno i zaštićeno u njima. To će biti prostor koji će biti samo njihov, gdje se mogu sakriti i uživati.

Za pregled galerije kliknite ovdje.

 
M.K.
Foto:© Depositphotos.com/shalamov

Podijeli ovaj članak

About Author: Jednostavno.hr

Jednostavno.hr

Javite nam se

Vaša Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>