• discoveryhd

Hrvatski titl na Discovery HD Showcase konačno na pravoj poziciji

Iako je hrvatski titl na kanalu Discovery HD Showcase krenuo prije nekoliko mjeseci on je tek ovih dana pravilno pozicioniran na dnu ekrana. Dosad je hrvatski titl bio pozicioniran malo ispod same sredine slike, što je uvelike kvarilo doživljaj i otežavalo gledanje prosječnom gledatelju.

Makedonski titlovi na istom kanalu i dalje “pate” od istog problema sa pozicijom na ekranu, dok su slovenski i srpski titlovi od samog pojavljivanja ispravno pozicionirani.

No, problem s titlovima koji su previsoko je i dalje prisutan na drugom popularnom “Discovery” kanalu – Animal Planet HD što kao ilustraciju možete vidjeti na slici u nastavku:

animalplanethd

(Screenshot / Ilustracija: Animal Planet HD)

I Animal Planet HD i Discovery HD Showcase dostupni su u ponudi dvaju najvećih tv platformi u Hrvatskoj – MAXtv-a i B.neta, no titlovi su zasad dostupni samo za korisnike T-comove platforme.

Distribucijski kanali Animal Planet HD i Discovery HD Showcase su na satelitu Thor 6 (0.8° zapadno) na frekvenciji 12.303 GHz V, Symbol Rate 27500, FEC 5/6 (DVB-S2 8PSK) kriptirano u sistemu PowerVU.

(S.M.)

Screenshot: Discovery HD Showcase, Animal Planet HD

Podijeli ovaj članak

About Author: Jednostavno.hr

Jednostavno.hr

Javite nam se

Vaša Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>