• FLN

Krenuo hrvatski titl na kanalu Fine Living Network

Još jedan međunarodni tv kanal od danas je lokaliziran na hrvatski jezik. Riječ je o lifestyle kanalu “Fine Living Network” koji je dostupan u ponudi nekoliko domaćih televizijskih platformi.

Kanal je prije nekoliko mjeseci stigao u ponudu VIPnet-a i B.neta, te je s njegovim dolaskom najavljena i njegova postupna lokalizacija kroz sljedećih nekoliko mjeseci. Fine Living Network će biti lokaliziran prema istom konceptu kao i većina sličnih kanala – u početku će broj lokaliziranih sadržaja biti vrlo skroman (oko 25% sadržaja), a to će uglavnom biti premijerni sadržaji koji se prikazuju u udarnim terminima.

S vremenom će broj lokaliziranih sadržaja biti sve veći, a kroz sljedećih godinu dana kanal bi trebao biti 100% lokaliziran.

Prvi titlovi na hrvatskom jeziku zamijećeni su u četvrtak, 21.08.2014. u 17:30 sati tijekom emisije “Chef Abroad”.

Osim u ponudi VIPneta i B.neta, Fine Living Network je dostupan i za pretplatnike Evo TV-a i Optima Telekoma,

(S.M.)

Screenshot: Fine Living Network

Podijeli ovaj članak

About Author: Jednostavno.hr

Jednostavno.hr

Jedan komentar za “Krenuo hrvatski titl na kanalu Fine Living Network

  1. 12.12.2014. u 13:30

    Na cinestar programu prijevod često ima manjka i nemoguće ga je pratiti. Bilo bi dobro da se to popravi, ali odlično je da ima novih dobrih titlovanih programa.

Javite nam se

Vaša Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>