• Što učiniti ako nemate mjesta za pravu blagovaonicu

Što učiniti ako nemate mjesta za pravu blagovaonicu

Kao što svi već znamo prilikom uređenje malih prostora treba biti posebno pažljiv i cijelo vrijeme voditi računa o dimenzijama i načinu kako u isti staviti sve što vam treba, a da istovremeno ne morate raditi prevelike kompromise.

U takvom slučaju najčešće deblji kraj mogu izvući upravo blagovaonice tj. mjesto za kojim jedete. Čak i ako niste tip osobe koja voli priređivati razne društvene večere sigurni smo da bi se radije počastili ukusnim zalogajem za stolom kakav god on bio umjesto na kauču ili još gore kako bi se reklo ‘s nogu’.

Možda nećete imati mjesta za šestero ali za dvoje ili troje svakako, a kako to inače bude sve što je manje je nekako i slađe. Mali stolovi kakvi se inače nalaze u bistroima i dva stolca koji se savršeno uklapaju u vaš stil mogu biti još bolje rješenje. Budući da trebate eventualno dva ili tri komada možete izabrati one koji vam se najviše sviđaju, a da se pri tome ne zamarate previše cijenom.

Osim klasičnih primjera možete iskoristiti razne inovativne dizajne koji su upravo namjenjeni ovakvim prostorima, a neke od njih možete pronaći i u našoj galeriji.

Za pregled galerije kliknite ovdje.

 
M.K.
Foto:© Depositphotos.com/GoodMoodPhoto

Podijeli ovaj članak

About Author: Jednostavno.hr

Jednostavno.hr

Javite nam se

Vaša Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>